Arxiu de la categoria: Legislació energia solar

Si esteu interessats a mantenir al dia els vostres coneixements sobre la legislació en matèria d’energia solar, al blog de SolarTradex publicarem articles que aborden tant la normativa local, nacional i internacional, com també els darrers canvis en les polítiques governamentals relacionades amb l’energia solar .

real decreto de autoconsumo

5 novetats del Reial decret d’autoconsum

Hola amics i enhorabona a tots ja tenim nou reial decret d’autoconsum!! Espero ho hàgiu celebrat com mereix aquesta nit, perquè a partir d’ara toca treballar de valent per aprofitar aquest nou marc normatiu i fer realitat el canvi de model energètic que tant hem imaginat i pel qual tant hem lluitat.

real decreto de autoconsumo

Primer de tot i per allunyar equívocs, vull destacar en negreta i majúscules que EL RD244/2019 ÉS UN GRAN REIAL DECRET D’AUTOCONSUM; potser hi ha qui no comparteixi la meva opinió i pensi que és un reial decret millorable (no ho discuteixo), però n’hi ha prou de mirar enrere per adonar-nos que tenim un reial decret absolutament inimaginable fa tan sols 6 mesos: autoconsum de proximitat, autoconsum compartit , compensació parcial d’excedents, sense comptadors addicionals per a la generació, etc…

Continua la lectura de 5 novetats del Reial decret d’autoconsum